Wij dragen graag ons steentje bij in 2020!
1 januari 2020
Project Sint-Amandsberg | Strak | IN'T WIT - PLEISTERWERKEN | VLAANDEREN
In’t Wit laat valgevaar niet vallen
22 februari 2021

Gyproc als eerste stap naar een afgewerkt geheel

Gyproc is een ideaal product om in een renovatie toe te passen. Wanden worden uitgezet en langs 1 zijde dicht gezet, ook de structuur van de plafonds kan worden geplaatst. Hierna voorziet men elektriciteit en sanitair in wanden en plafonds. Wanden en plafonds worden gesloten en afgewerkt.

Als men met een team van goed op mekaar afgestemde stielmannen werkt, kan dit super vlot gaan. Belangrijk is ook alles goed op voorhand te hebben doordacht, zodat er zo weinig mogelijk vragen moeten worden gesteld tijdens de werken.

We kijken er naar uit om uw renovatie of zolder tot een juweeltje om te toveren…

Hoe met gyproc op een snelle en efficiënte manier een zolder kan worden omgetoverd tot een leefzolder. Hier nog afgewerkt met naden en vijsgaten opgevoegd, klaar om dat een volledige laag enduit te krijgen en te schilderen. Door te werken met een droogbouwsysteem kan dit alles aaneensluitend.
Hoe een degelijke versteviging wordt gecreëerd. Sommige collega’s leggen gewoon een plankje op de gyproc en schroeven het vast. Wij plaatsen steeds profielen op de structuur waar het plaatje wordt tussen geschoven en waarop het dan kan worden vastgevezen. Indien er zeer zware zaken aan dienen te worden bevestigd, wordt er rechtstreeks aan de bovenconstructie bevestigd.
Ledlijn verwerkt in verlaagd plafond
DEEL DIT BERICHT VIA