INTWIT - PLEISTERWERK - Nieuws - Nieuwbouwzondag 2018
Oktober 2017: Nieuwbouwzondag
17 oktober 2017

10 jaar pleisterwerken: een terugblik!

INTWIT - PLEISTERWERK - Nieuws - 10 jaar pleisterwerken

10 jaar pleisterwerken vraagt om een terugblik op de weg die we, samen met onze stukadoors en onze klanten en hun mooie projecten, hebben afgelegd. Daarom bundelen we enkele van onze projecten in verschillende bouwstijlen en met verschillende technieken, tot 1 boek.

Als je denkt aan “High end” projecten hebben we zeer mooie villa’s gedaan en zo hebben we onder andere mogen meewerken aan het wit kasteeltje van Loppem, aan talrijke prachtige hoeves, maar ook renovatiesprojecten o.a. in het Patershol in Gent. Als we eraan terugdenken zijn er zeer veel mooie projecten waar we aan hebben meegewerkt, en daar hebben we onze klanten voor te bedanken.

Na 5 jaar pleisterwerken, voelden we aan dat er nood was bij onze projectontwikkelaars om ook schilderwerken aan te bieden. Zo schakelen we eventuele discussies uit tussen stukadoor en schilders omdat beide facetten van de afwerking in 1 hand zitten.

3 jaar geleden wilden we onze klanten nog iets extra’s aanbieden en verkenden we de markt naar hoogstaande afwerkingen voor douches, vloeren en meubels met een gevlamde tekening. We kwamen uit bij mortex en microtopping als degelijkste en meest onderhoudsvriendelijke producten.

DEEL DIT BERICHT VIA