Van MP75 & Xpro tot leem & mortex, elke stukadoor is gespecialiseerd in zijn materiaal of techniek.

MATERIALEN & TECHNIEKEN

Onze materialen onder de loep

We werken voor de verschillende stijlen (strak, landelijk strak, landelijk) meestal met hedendaagse pleisters zoals MP75 en Xpro. Daarnaast hebben we ook de nodige ervaring opgedaan met basisproducten zoals kalk en leem. Het voordeel van dergelijke producten is dat ze ademend, vochtregulerend en dampdoorlatend zijn. Ze zorgen mee voor een aangenaam klimaat in je woning.
In de huidige bouwtrend is droogbouw (lees: gyproc) ook niet meer weg te denken. Vandaar dat we ook deze werken aanbieden. Gyproc heeft een uitgebreid gamma naargelang de toepassing, ruimte, wensen...
Mortex en microtopping bieden dan vooral in badkamers naadloze oplossingen ter vervanging van de aloude tegels. Modern of landelijk, ze voelen zich overal thuis.

MORTEX

Een naadloze, waterdichte afwerking waarmee douches, vloeren, lavabo’s, baden en kasten worden afgewerkt.
MEER INFO OVER MORTEX

MICROTOPPING

Een tegenhanger van mortex, op basis van polymeren. Het heeft een gelijkmatige, egale en naadloze beton-look, met een divers kleurenpallet.

MEER INFO OVER MICROTOPPING

GYPROC

Gipskartonplaten, in diverse diktes en akoestische waarden, zonder droogtijden en met snelle zichtbare indelingswijzigingen.

MEER INFO OVER GYPROC

HEDENDAAGSE PLEISTER

Bij hedendaags 'standaard' pleisterwerk wordt er een fijne laag aangebracht op muren of plafonds.

MEER INFO OVER HEDENDAAGSE PLEISTER

OFFERTE AANVRAGEN?

Neem contact met ons op


In een bouwproces is het kostenplaatje belangrijk om in de gaten te houden. Bezorg ons je meetstaat van de architect of bouwplan en we maken een eerste prijsindicatie met onze eenheidsprijzen. We zetten alle verschillende posten op een rijtje. Bij een renovatieproject is een werfbezoek voor de prijsopgave onontbeerlijk.