Van MP75 & Xpro tot leem & mortex, elke stukadoor is gespecialiseerd in zijn materiaal of techniek.

MATERIALEN & TECHNIEKEN

Kijken we eens naar de niet (meer) alledaagse materialen.

Materialen die terugkeren naar de natuur! Anderzijds hedendaagse producten met een zeer warme “look & feel”. De trend van de laatste jaren is ecologisch verantwoord of duurzaam bouwen. Als bewoner van je huis wil je je ecologische voetafdruk verkleinen en denken aan een groene toekomst. Dat natuurlijke producten voor een aangenaam klimaat in huis zorgen, is een fijne en belangrijke bonus. Deze evolutie betekent in het pleister ook gedeeltelijk een terugkeer naar de oude manieren en materialen om huizen te bezetten.

Naast hedendaagse pleisters MP75 en Xpro hebben we ook de nodige ervaring opgedaan met basisproducten zoals kalk en leem. Het voordeel van dergelijke producten is dat ze ademend, vochtregulerend en dampdoorlatend zijn. Ze zorgen mee voor een zeer aangenaam klimaat in je woning. Leem- en kalkpleister hebben een neutraal karakter en door hun kleuring zijn ze steeds uniek. Een strakke of landelijke woning, beiden krijgen een warm karakter door deze bezettingen.

MORTEX

Een naadloze, waterdichte afwerking waarmee douches, vloeren, lavabo’s, baden en kasten worden afgewerkt.
MEER INFO OVER MORTEX

MICROTOPPING

Een tegenhanger van mortex, op basis van polymeren. Het heeft een gelijkmatige, egale en naadloze beton-look, met een divers kleurenpallet.

MEER INFO OVER MICROTOPPING

KALK

Natuurlijk, ecologisch product dat voor een aangenaam klimaat in huis zorgt.

MEER INFO OVER KALK

LEEM

Back to basics met leem, wat ademend, vochtregulerend en dampdoorlatend is. En goed voor de akoestiek!

MEER INFO OVER LEEM

OFFERTE AANVRAGEN?

Neem contact met ons op


In een bouwproces is het kostenplaatje belangrijk om in de gaten te houden. Bezorg ons je meetstaat van de architect of bouwplan en we maken een eerste prijsindicatie met onze eenheidsprijzen. We zetten alle verschillende posten op een rijtje. Bij een renovatieproject is een werfbezoek voor de prijsopgave onontbeerlijk.

 

IN'T KLEUR

Bij ons was de drang naar het volledig afwerken van de woningen zo groot, dat we met schilderwerken begonnen zijn. Dit is de “finishing touch”, de laatste hand, die wordt gelegd aan je nieuwe thuis. En daar werken we graag aan mee.

 

IN MORTEX

Mortex is een waterdichte en naadloze afwerking voor douches, vloeren, kasten etc. Met zijn natuurlijke look en uitgebreide kleurenkaart is mortex thuis in landelijke en strakke woningen.