Microtopping, modern en minimalistisch pleisterwerk

MICROTOPPING

Een waterdichte, naadloze afwerking op basis van polymeren. Het heeft een natuurlijk materiaaleffect, maar is toch praktisch in onderhoud.


Microtopping is een tegenhanger van mortex, op basis van polymeren. Dit is ook een zeer aangenaam product voor hetzelfde toepassingsgebied. Het is echter veel egaler van kleur en zal minder tekening geven. Met dit product werden reeds trappen, keukens, lavabo’s door ons uitgewerkt…


 
Microtopping biedt karakter aan moderne, minimalistische ruimtes, of voorziet bestaande oppervlaktes van een ingetogen elegantie met een klassieke, rustieke of antieke afwerking. U kunt het naar uw eigen stijl personaliseren door middel van kleur in combinatie met glanzende, gewolkte effecten. Zo maakt u het helemaal naar uw eigen wens. Vanaf de productie tot het effect in de ruimte achteraf, is microtopping een “groen” materiaal. Microtopping hecht zich snel aan quasi alle ondergronden.

Glanzend, mat of natuurlijk: microtopping is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Daarnaast zijn er tal van effecten mogelijk - van, rustig tot decoratief -zodat elke vloer, muur en oppervlak echt persoonlijk wordt. De kleur en kleurintensiteit kan persoonlijk bepaald worden.

OFFERTE AANVRAGEN?

Neem contact met ons op


In een bouwproces is het kostenplaatje belangrijk om in de gaten te houden. Bezorg ons je meetstaat van de architect of bouwplan en we maken een eerste prijsindicatie met onze eenheidsprijzen. We zetten alle verschillende posten op een rijtje. Bij een renovatieproject is een werfbezoek voor de prijsopgave onontbeerlijk.